Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
- 2 ποτήρια χοντρό σιμιγδάλι
- 2,5 ποτήρια ζάχαρη καστανή
- Μισό ποτήρι μέλι
- 4 ποτήρια νερό
- Καρύδια ή αμύγδαλα (προαιρετικά)
Πως το κάνουμε:
- Σε μία κατσαρόλα καβουρδίζουμε το σιμιγδάλι με το λάδι μέχρι να πάρει χρώμα (μαζί με τα καρύδια ή αμύγδαλα).
- Βράζουμε το νερό με το μέλι και τη ζάχαρη για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
- Ανακατεύουμαι καλά μέχρι να σφίξει.
- Το αφήνουμε για 10 λεπτά στην κατσαρόλα, σκεπασμένο με μια πετσέτα.
- Το βάζουμε στη φόρμα ή σε φορμάκια και σερβίρουμε.
Σχόλια