Χαλβάς σιμιγδαλένιος Αναρτήθηκε από michalis rokkas την Ιανουαρίου 23, 2013 Λήψη συνδέσμου Facebook X Pinterest Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Άλλες εφαρμογές Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια χοντρό σιμιγδάλι 2,5 ποτήρια ζάχαρη καστανή Μισό ποτήρι μέλι 4 ποτήρια νερό Καρύδια ή αμύγδαλα (προαιρετικά) Πως το κάνουμε: Σε μία κατσαρόλα καβουρδίζουμε το σιμιγδάλι με το λάδι μέχρι να πάρει χρώμα (μαζί με τα καρύδια ή αμύγδαλα). Βράζουμε το νερό με το μέλι και τη ζάχαρη για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμαι καλά μέχρι να σφίξει. Το αφήνουμε για 10 λεπτά στην κατσαρόλα, σκεπασμένο με μια πετσέτα. Το βάζουμε στη φόρμα ή σε φορμάκια και σερβίρουμε. Σχόλια
Σχόλια