Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Κόμμωση αλά...ιταλικά για τη Μέρκελ!



«Τι μας κοστίζει η Ιταλία;» διερωτώνται οι Γερμανοί καθώς «η ευρωπαϊκή κρίση επιστρέφει», όπως επισημαίνει στο πρωτοσέλιδό του, το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschafts Woche.

Στο εξώφυλλο εικονίζεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να πετάει μακαρόνια στο κεφάλι της καγκελάριου της Γερμανίας και στο κείμενο του δημοσιεύματος αναλύονται οι επιπτώσεις από την πολιτική κρίση στην Ιταλία.
«Το πολιτικό χάος στην Ιταλία… ‘ξαναφουντώνει’ την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση» τονίζει στο δημοσίευμά του, το Wirtschafts Woche.
 
«Δεδομένης της συνεχιζόμενης ύφεσης, οι αντιδράσεις ενάντια στα μέτρα λιτότητας, κλιμακώνονται (εκτός από την Ιταλία, την Ελλάδα και την Ισπανία) στην Πορτογαλία και τη Γαλλία, γεγονός που θέτει ‘εκτός τροχιάς’ τις μεταρρυθμίσεις. Και ποιος πληρώνει τον λογαριασμό: Η Γερμανία», τονίζει το περιοδικό.
 
Πηγή: enikos.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα

Translate