Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Τσιγαρίδας: Κίνδυνος δίπλα στον βρεφονηπιακό σταθμό!



Ένα σοβαρό πρόβλημα θέτει με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ο Χρήστος Τσιγαρίδας, Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού. Ο κ. Τσιγαρίδας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη λειτουργία από ιδιώτες, αυτοσχέδιου παράνομου τρένου(!), αλλά και την ύπαρξη "χωματερής" εγκαταλελειμμένων αντικειμένων, δίπλα στον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Κουβαρά, του οποίου τη λειτουργία από φέτος, εξήγγειλε ο Δήμαρχος Σαρωνικού.


Όπως τονίζει ο κ. Τσιγαρίδας, εκτός των παραπάνω που μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, ο δρόμος μπροστά από το νέο βρεφονηπιακό σταθμό είναι κλειστός από χόρτα και σκουπίδια, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η διέλευση οποιουδήποτε οχήματος, ακόμα και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

"Έχουν ενημερωθεί, τόσο ο Δήμος, όσο και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους για όλα αυτά, με επιστολή μου εδώ και ένα μήνα περίπου ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει τίποτα" είπε ο κ. Τσιγαρίδας στο Blue Force. 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης για τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό, που έγινε από τον Δήμαρχο Σαρωνικού, κ. Σωφρόνη στις 3 Σεπτεμβρίου (με το πέρας θεατρικής παράστασης στο σχολείο του Κουβαρά) θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες τα εξής:

Στις 9 Αυγούστου 2018 και μετά από προσωπική έρευνα που έγινε με την βοήθεια και αρκετών συνδημοτών μας, ενημερωθήκαμε για ένα αρκετά σοβαρό θέμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Μέλη του συλλόγου φίλων Σιδηροδρόμου έχουν κατασκευάσει ένα μηχανοκίνητο όχημα το οποίο κινείται στις παλαιές σιδηροδρομικές γραμμές, από το Μαρκόπουλο στην Κερατέα. Η χρήση των παλαιών σιδηροδρομικών γραμμών η οποία είναι καθ’ όλα παράνομη και μπορεί να δημιουργήσει τραυματισμούς, φωτιές (τώρα το καλοκαίρι) καθώς επίσης και σοβαρότερα προβλήματα στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή. Η περιοχή είναι γεμάτη από εγκαταλελειμμένα αντικείμενα, άγνωστης προέλευσης, χόρτα και θάμνους τα οποία με μια σπίθα μπορεί να δημιουργήσουν ανείπωτες καταστροφές (βλέπε περίπτωση πυρκαγιάς στο Μάτι).

Πιο συγκεκριμένα η περιοχή είναι στην Πέτα Κουβαρά. Ανήκει στο Δήμο Σαρωνικού. Ο δρόμος που περνά μπροστά από το νέο βρεφονηπιακό σταθμό είναι κλειστός, δεν περνά κανένα όχημα σε περίπτωση πυρκαγιάς, από χόρτα, σκουπίδια και μέχρι ένα σημείο αρκετά κοντά, περνούν οι παλιές ράγες του τρένου που τονίζω, χρησιμοποιούν παράνομα τα συγκεκριμένα άτομα. Εκ των υστέρων ενημερώθηκα ότι ο Δήμος και η Τοπική Κοινότητα Κουβαρά, έχουν ενημερωθεί πολλές φορές από πολίτες, δυστυχώς χωρία καμία ανταπόκριση

Την ίδια μέρα απέστειλα στον Δήμαρχο επιστολή και φωτογραφικό υλικό στο οποίο ουσιαστικά εμφανίζονται ξεκάθαρα όλα όσα περιγράφω, ζητώντας το ελάχιστο και το αυτονόητο, δηλαδή την διάνοιξη και τον καθαρισμό του δρόμου καθώς και του ρέματος μιας που τα χόρτα, τα σκουπίδια και τα μπάζα έχουν κλείσει τα πάντα και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα…

Δυστυχώς ένα μήνα μετά όχι μόνο δεν έχει γίνει τίποτα αλλά υπάρχει και η ανακοίνωση της επίσημης έναρξης του βρεφονηπιακού σταθμού το οποίο συνορεύει με τον... «κίνδυνο». 






Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ