Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Χρήστος Τσιγαρίδας: Μικρόψυχη αντιπολίτευση από τον κύριο Σωφρόνη

Για μικροψυχία κατηγορεί το Γιώργο Σωφρόνη, ο Χρήστος Τσιγαρίδας, επικεφαλής της παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ.
Ο κ. Τσιγαρίδας, με αφορμή τις καταγγελίες της παράταξης του τ. Δημάρχου για ρουσφετολογικες προσλήψεις στο Δήμο Σαρωνικού, κατηγορεί τον κ. Σωφρόνη για άσκηση "αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση" και για χαμηλό επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης, την ώρα που υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα στη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής, που χρειάζεται να αναδειχθούν από την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε την ανακοίνωση:




Έλεος, κύριε Σωφρόνη!

Θλίψη για τη μικροψυχία προκαλεί το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός Αύριο» και του επικεφαλής, Γιώργου Σωφρόνη.
Αντί να βοηθήσει να ανέβει το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο Δήμο μας κάνοντας αντιπολίτευση σε ουσιαστικά προβλήματα και παραλείψεις της δημοτικής αρχής, «μυρίστηκε» φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς και επιτίθεται προσωπικά στο δήμαρχο κ. Πέτρο Φιλίππου και τον ψέγει για την πρόσληψη συμπολιτών μας, ως εργατών καθαριότητας, με την κατηγορία, ότι δεν τηρήθηκαν κανόνες αξιοκρατίας και ισονομίας. Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!
Θυμίζουμε στον κύριο Σωφρόνη ότι και επί των ημερών του, το πελατειακό καθεστώς «ρουσφετιών» και «βολεμάτων» ημετέρων ήταν σύνηθες και σε καθημερινή βάση.
Φυσικά, η παράταξη μας «Σαρωνικός Νέα πνοή» δεν υιοθετεί τέτοιου είδους πελατειακές και κομματικές «εξυπηρετήσεις» ημετέρων, αλλά σε μια περίοδο δύσκολη, που η ανεργία πλήττει χιλιάδες συμπολίτες μας, δεν βλέπουμε το δέντρο αλλά το δάσος!
Δεν βλέπουμε τους 5 η 10 συμπολίτες μας κι αν ο νόμιμος τρόπος που προσελήφθησαν είναι και «ηθικός» αλλά πώς θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να “ανοίξουν» οι δουλειές στον τόπο μας για όλους.
Η δημιουργία εντυπώσεων που θέλετε να δημιουργήσετε κύριε Σωφρόνη, πάνω σε ένα ευαίσθητο θέμα, προκαλεί αλγεινή εντύπωση!
Δόξα τω Θεό, οι συνεχείς αστοχίες της Δημοτικής Αρχής είναι πολύ πιο σημαντικές και χρήζουν πραγματικής αντιπολίτευσης!

Από το Γραφείο Τύπου

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ