Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Υπόθεση του προπονητή τένις: Τα ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες αθλήτριες. «Χιονοστιβάδα» καταγγελιών


Διαστάσεις «χιονοστιβάδας» αναμένεται να προκαλέσει τις επόμενες ημέρες η δημοσιοποιήση των στοιχείων και της φωτογραφίας του προπονητή του τένις, που φέρεται να είχε αποπλανήσει δυο αθλήτριές του, από την εποχή που οι ίδιες ήταν μόλις 13 ετών.
Οι άγνωστες λεπτομέρειες που φέρνει στο φως το real.gr αποδεικνύουν πως ο 38χρονος προπονητής είχε επιπλέον δραστηριότητα με τις αθλήτριές του, καθώς τα στοιχεία της έρευνας που έφεραν σε πέρας οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το real.gr, εδώ κι ένα μήνα οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση του 38χρονου προπονητή, καθώς ο πατέρας της 15χρονης σήμερα αθλήτριας, που φέρεται να την είχε προσεγγίσει ο προπονητής από τα 13 της και να την παρενοχλούσε σεξουαλικά, είχε καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με το παιδί του, κι έτσι αποφάσισε να ερευνήσει το κινητό της, με αποτέλεσμα να βρει τα ερωτικά μηνύματα που λάμβανε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Μάλιστα οι αστυνομικοί χρειάστηκε να πείσουν το παιδί να δώσει κατάθεση, στην οποία ξετυλίξει ολόκληρο το «κουβάρι» της προσέγγισής της από τον 38χρονο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο είχε καταφέρει να γίνει χειριστικός, σ' ένα παιδί μόλις 13 ετών.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Προστασίας Ανηλίκων προσέγγισαν άλλες δύο αθλήτριες του 38χρονου προπονητή, προκειμένου να τις πείσουν να καταθέσουν, πλην όμως και οι δύο ήταν ιδιαίτερα αρνητικές σε κάτι τέτοιο.


Οι αστυνομικοί έφτασαν στις δύο συγκεκριμένες αθλήτριες μετά την σύλληψη του προπονητή, καθώς στο πορτοφόλι του βρέθηκαν οι ταυτότητές τους, καθώς πρόσφατα είχαν ταξιδέψει όλοι μαζί στην Κύπρο προκειμένου να λάβουν μέρος σε τουρνουά τένις.

Όσον αφορά στην 20χρονη σήμερα αθλήτρια, την οποία ο 38χρονος είχε προσεγγίσει από την ηλικία των 13 ετών και είχε καταφέρει να συνάψουν σχέση, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν μέσα από μαρτυρίες και κατέθεσε σε βάρος του 38χρονου όταν πια έμαθε τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης και κατάλαβε με τι άνθρωπο είχε να κάνει και το πόσο χειριστικός ήταν, τόσο με την ιδία, όσο και με τα υπόλοιπα θύματά του.

Τέλος και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, όταν δοθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του στην δημοσιότητα, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα καταγγελιών σε βάρος του.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ