Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Game of Chefs Αποχώρηση: Έμεινε το "επικίνδυνο πιάτο", έφυγαν οι "φακές"!


Στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, η Ντορέττα ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους πως θα πρέπει να μαγειρέψουν το φαγητό που δεν τους άρεσε όταν ήταν μικροί, με υλικά που έχουν φέρει οι συγγενείς τους. Σ’ αυτό το «γλυκό μαρτύριο», κάποιοι παίκτες δεν άντεξαν ούτε να δοκιμάσουν το πιάτο τους!

Οι οικογένειές τους είχαν στείλει για τον καθένα τους την πληροφορία και τους περίμεναν τα ανάλογα υλικά στους πάγκους τους.

Μαγείρεψαν όλοι οι παίκτες και από τις τρεις ομάδες, εκτός από τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη, στον οποίο έδωσε την ασυλία ο Άνταμ Κοντοβάς.

Ο Άλκης με τα φασολάκια του, που θύμισε Γαλλία και ο Φραγκίσκος με την κοτόσουπα παρουσίασαν τα καλύτερα πιάτα και πήραν από μια δωροεπιταγή.

Η Φωτεινή με τις μπάμιες πήγε καλά, και η Άντζελα με την φάβα επίσης. Ο Άγγελος με την φασολάδα έμεινε στον διαγωνισμό.

Ο Φρανς με τα φασόλια σώθηκε από την γεύση, και ο Γιώργος με τα ρεβίθια οριακά έμεινε, μιας και είχε χρησιμοποιήσει έτοιμο κρέας (πανσέτα).


Ο Γιώργος με τους λαχανοντολμάδες του "έκαψε" τους κριτές, τόσο που ο Κοντοβάς χαρακτήρισε το πιάτο του επικίνδυνο για όποιον το έτρωγε. Ωστόσο, έμεινε στο παιχνίδι και αυτός που αποχώρησε ήταν ο Διαμαντής, που την πάτησε με τις φακές!

Παρά την αποχώρησή του, ο Διαμαντής Αναστασόπουλος, άκουσε τα καλύτερα λόγια από τους τρεις κριτές, που δεν περίμεναν ότι ήταν το δικό του πιάτο.

Ο Άγγελος Λάντος είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν δικό του το πιάτο, ο Βασίλης Μουρατίδης είπε ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΜΠΛΕ ομάδας και από τους δυο - τρεις καλύτερους του διαγωνισμού, ενώ ο Άνταμ Κοντοβάς είπε ότι πίστευε ότι θα είναι στον τελικό.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ