Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Νεκρά δύο αδέρφια μέσα σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο. Φέρουν τραύματα από όπλο


Νεκρά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο βρέθηκαν δύο αδέρφια, ένας άνδρας και μια γυναίκα, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία αρχικά κλήθηκε στο σημείο ύστερα από μια πληροφορία για μια νεκρή κοπέλα. Όταν όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό και έναν άνδρα, τον αδερφό της.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών και το σενάριο της αυτοκτονίας μετά από φόνο, ενώ τα δύο αδέρφια φέρεται να έχουν τραύμα από όπλο.

Αυτήν την ώρα στο σημείο βρίσκονται ο πατέρας και ο τρίτος αδελφός της οικογένειας, οι οποίοι δίνουν κατάθεση.

Το σημείο της τραγωδίας βρίσκεται στην οδό Ολυμπίας 45, στο Νέο Ηράκλειο, σε μια οικογενειακή πολυκατοικία.

Στο σημείο εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει ασθενοφόρα καθώς και ιατροδικαστής.

Διαβάστε επίσης:
Δολοφονία «Dirty Harry»: Η ΕΛΑΣ ψάχνει τους εκτελεστές και τον ηθικό αυτουργό

Σοκάρουν τα νεώτερα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο με δύο αδέρφια 30 και 34 ετών. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο 34χρονος φέρεται να σκότωσε την αδερφή του με καραμπίνα και έπειτα να αυτοκτόνησε.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 15 ώρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 1 ημέρα