Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σέρρες: Έστειλαν στο νοσοκομείο ντελιβερά γιατί δεν ήθελαν να πληρώσουν τις πίτσες!


Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα μετά από ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε ένας 36χρονος διανομέας το απόγευμα της Κυριακής στις Σέρρες.
Σύμφωνα με το GR.TIMES, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών ατόμων Ρομά, ηλικίας 17 και 19 χρόνων. Τα δύο αδέλφια φέρονται να χτύπησαν τον 36χρονο, επειδή δεν ήθελαν να πληρώσουν τις πίτσες που παρήγγειλαν!

Όταν ζήτησε να πληρωθεί, του είπαν ότι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και ότι θα περνούσαν για να πληρώσουν από κει. Ο νεαρός θέλησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία όπου δούλευε για να επιβεβαιώσει το γεγονός και τους φώναζε να μην απομακρυνθούν. Εκείνη την στιγμή άρχισαν να τον χτυπούν. Όταν από το κατάστημα είδαν ότι δεν απαντά στο τηλέφωνο έστειλαν άλλους δυο διανομείς, για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Επίθεση δέχτηκαν και εκείνοι και μάλιστα στον έναν που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί άμεσα κατάφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες του epilogestv.gr, με αιχμηρό αντικείμενο που πέταξαν, να του σκίσουν το φρύδι.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Σερρών, όπου και νοσηλεύεται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας.

Τα δύο αδέλφια έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε από το ΑΤ Σερρών.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ