Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δίνει μάχη με τον καρκίνο ο Πελέ: Νέος κύκλος χημειοθεραπείας για τον θρύλο του ποδοσφαίρου


Η περιπέτεια της υγείας του Πελέ συνεχίζεται. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου που ταλαιπωρείται το τελευταίο εξάμηνο απ' τον καρκίνο, διακομίστηκε εκ νέου στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε έναν νέο κύκλο χημειοθεραπείας, όπως ανέφερε η αθλητική ιστοσελίδα ESPN.

Παράλληλα, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας του καθώς υπάρχει ανησυχία μήπως ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί και σε άλλα σημεία του σώματός του. Ο 81χρονος Πελέ έχει διαγνωστεί με όγκο στο έντερο, στο συκώτι και στην αρχή του πνεύμονα, ενώ λόγω της εύθραυστης κατάστασης της υγείας του αλλά και δεδομένης της ηλικίας του βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του ESPN ο Πελέ είναι σε σταθερή κατάσταση και ενδέχεται να πάρει εξιτήριο εντός 24 ωρών.

Ο Πελέ παραμονές των εορτών για τα Χριστούγεννα είχε αναρτήσει πανηγυρικό μήνυμα για την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου χημειοθεραπείας, ενώ προ ημερών έσπευσε να συγχαρεί μέσω των social media τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ