Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Μίχος για τη 12χρονη: «Είναι δασκαλεμένη. Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη»


Συνεχίζει να σοκάρει με τη στάση του ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό.
Ο Μίχος, που είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών. Μάλιστα, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τα όσα τον βαραίνουν.

«Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ό,τι κάναμε, έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής», είχε πει στην απολογία του ο Μίχος, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το Star.

Από το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, επιβεβαιώνεται ότι πράγματι ο 53χρονος δείχνει χαλαρός κατά τον εγκλεισμό του, ενώ καθημερινά κάνει δυο τηλεφωνήματα από τις φυλακές Γρεβενών με κάποιον που δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι. Μάλιστα, αφήνει στο περιβάλλον του να διαρρεύσει ότι το παιδί ήταν δασκαλεμένο στην όλη υπόθεση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει από ποιον.

Το ρεπορτάζ σημείωσε ότι στην απολογία του ο Μίχος είχε παραδεχθεί πως είχε σεξουαλικές επαφές με το κορίτσι, αλλά με τη συναίνεσή της. Είχε επίσης τονίσει ότι η μητέρα της τα γνώριζε όλα και «ήξερα ότι ήταν 12 χρονών, αλλά φαινόταν 16-17».

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ