Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Έστειλε σμήνος από μέλισσες να επιτεθούν σε αστυνομικούς που ήθελαν επιδώσουν χαρτί έξωσης


Μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη, η οποία εξαπέλυσε σμήνος μελισσών σε βοηθούς του σερίφη καθώς προσπαθούσαν να επιδώσουν ειδοποίηση έξωσης, αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για επίθεση και σωματική βλάβη, σύμφωνα με τις αρχές.
Η Rorie S. Woods, 55 ετών, δήλωσε αθώα κατά την προσαγωγή της στις 12 Οκτωβρίου στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Σπρίνγκφιλντ και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς εγγύηση, ανέφερε την Τετάρτη το Masslive.com, επικαλούμενο δικαστικά αρχεία.

Η ίδια και άλλοι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι προσπαθούσαν να αποτρέψουν μια παράνομη έξωση. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο Alton King, έφερε στο δικαστήριο την επόμενη μέρα στοιχεία για την αναστολή της πτώχευσης, οπότε «όλα θα έπρεπε να είχαν σταματήσει», δήλωσε η Grace Ross της Massachusetts Alliance Against Predatory Lending (Συμμαχία της Μασαχουσέτης κατά του ληστρικού δανεισμού).

Ο δικηγόρος της Woods δεν απάντησε αμέσως σε τηλεφωνητή που άφησε το Associated Press την Τετάρτη. Οι αστυνομικοί της κομητείας Hampden συναντήθηκαν με διαδηλωτές όταν πήγαν στο σπίτι στο Longmeadow το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της υπηρεσίας.


Η Γουντς, που ζει στο Χάντλεϊ, έφτασε με ένα SUV που ρυμουλκούσε ένα τρέιλερ που μετέφερε κυψέλες μελισσών και άρχισε να τις «κουνάει», σπάζοντας το κάλυμμα μιας από αυτές και προκαλώντας εκατοντάδες μέλισσες να βγουν έξω και αρχικά να τσιμπήσουν έναν βοηθό, σύμφωνα με την έκθεση.

Η Γουντς, η οποία φόρεσε στολή μελισσοκόμου για να προστατευτεί, συνελήφθη, αλλά όχι πριν βρεθούν αντιμέτωποι με τσιμπήματα αρκετοί ακόμη υπάλληλοι του τμήματος του σερίφη, μεταξύ των οποίων τρεις που είναι αλλεργικοί στις μέλισσες, αναφέρει η έκθεση.

Όταν η Γουντς ενημερώθηκε ότι αρκετοί υπάλληλοι ήταν αλλεργικοί, είπε «Ω, είστε αλλεργικοί; Ωραία», σύμφωνα με την έκθεση.


Ο σερίφης της κομητείας Χάμπντεν, Νικ Κόκι, δήλωσε ότι η Γουντς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πιο σοβαρές κατηγορίες αν είχε συμβεί κάτι χειρότερο. «Είχαμε ένα μέλος του προσωπικού που πήγε στο νοσοκομείο και, ευτυχώς, ήταν καλά», δήλωσε ο Cocchi.

Οι βοηθοί έκαναν απλώς το καθήκον τους, δήλωσε ο επικεφαλής βοηθός σερίφη Ρόμπερτ Χόφμαν. «Είχαμε μια δικαστική εντολή που μας παρουσιάστηκε και η δουλειά μας είναι να εκτελέσουμε αυτή τη δικαστική εντολή», δήλωσε ο Hoffman. «Η άφιξη της δεσποινίδας Woods με το όχημά της και το τρέιλερ της ήταν αυτή που πραγματικά προκάλεσε το χάος».

ΠΗΓΗ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ