Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor Spoiler 17/1: Αυτή είναι η 4η υποψήφια


Το έλα να δεις έχουμε και στο σημερινό επεισόδιο (17/01) του Survivor All Star με τον Σπύρο Μαρτίκα να νιώθει προδομένος!
Συγκεκριμένα ο φαρμακοποιός της παρέας θα κάνει επίθεση στην Σταυρούλα, κατηγορόντας την πως είχαν κάνει μια συμφωνία μεταξύ τους και εκείνη τελευταία στιγμή άλλαξε την ψήφο της και τον πρόδωσε!

Κατά τα άλλα, μια γερή συμμαχία δείχνει πως έχει δημιουργηθεί στην κόκκινη ομάδα με τον Σπύρο Μαρτίκα να έχει πάρει από κοντά τον Νίκο Μπάρτζη και να έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό δίδυμο!

Στα αγωνιστικά, Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να δώσουν την τρίτη μάχη για την ασυλία με την κόκκινη ομάδα να είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αν χάσουν τότε αναγκαστικά θα αποχαιρετήσουν έναν παίκτη τους!

Πάμε τώρα σε αυτό που περιμένετε όλοι.

Ποια ομάδα κερδίζει τη 3η ασυλία;

Η εκτίμηση μας ότι η Κόκκινη ομάδα θα αντιδράσει και θα κατακτήσει τη 3η ασυλία επιβεβαιώνεται!

Οι Διάσημοι είναι εδώ, επιστρέφουν και κατακτούν απόψε τη νίκη, κάνουν το 2-1 και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένους να αναδείξουν κι εκείνοι με τη σειρά τους έναν υποψήφιο, συμπληρώνοντας την τετράδα της αποχώρησης.

Ποιος παίκτης είναι o 4ος υποψήφιος;

Σύμφωνα με τις πηγές μας από τον Αγιο Δομίνικο, οι Μπλε βγάζουν απόψε στον τάκο την Καρολίνα Κολύβα.

Κοινώς, πάμε σε μια ψηφοφορία με Παπαδόπουλο, Βαλαβάνη, Μαρτίκα και Κολύβα και το τηλεοπτικό κοινό, μην αποκλείσετε καθόλου το ενδεχόμενο να εκφραστεί περίεργα απόψε και να έχουμε την πρώτη μεγάλη έκπληξη.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ