Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Άρτα: Με λιντσάρισμα απειλείται ο πατέρας του βρέφους. Σε κατάσταση σοκ η μάνα


Ανείπωτη θλίψη και «βουβαμάρα» επικρατεί στην κοινωνία της Άρτας, ενώ ο πατέρας του βρέφους που έχασε τη ζωή του απειλείται με λιντσάρισμα από τους συγγενείς της μητέρας η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Η ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα, σημειώθηκε το μεσημέρι όπου ένα βρέφος 5,5 μηνών πέθανε του καθώς ο πατέρας του φέρεται να το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για περισσότερες από τρεις ώρες. Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του artinos.gr, ο πατέρας του μωρού είναι περίπου 35 χρονών. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Άρτας. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας είχε αναλάβει να μεταφέρει και να αφήσει το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το μεσημέρι η μητέρα του βρέφους πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό και εκεί πληροφορήθηκε ότι δεν είχε πάει το παιδί της. Επικοινώνησε με τον 37χρονο σύζυγό της για να μάθει τι είχε γίνει και τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία, καθώς το μωρό βρέθηκε αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητο.

Συγκλονισμένοι δύο γονείς μετάφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ