Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Τραγωδία: Πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο για ώρες και το βρήκε νεκρό


Δεν την χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην Άρτα, με ένα μωρό να «σβήνει» μέσα στο αυτοκίνητο, όπου το είχε ξεχάσει ο πατέρας του για ώρες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας καθώς πήγαινε στη δουλειά του είχε πάρει μαζί του και τη 5,5 μηνών κόρη του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο την ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως το παιδί δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του artinos το μωρό ήταν αναίσθητο και είχε αφρούς στο στόμα αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 2 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 3 ημέρες