Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βύρωνας: Χαροπαλεύει η 16χρονη στη ΜΕΘ. Απαισιόδοξοι οι γιατροί


«Οι γιατροί είναι εξαιρετικά απαισιόδοξοι για την κατάσταση της 16χρονης και οι γονείς περιμένουν ένα θαύμα». Αυτή είναι η κατάσταση της κοπέλας που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ μετά από χρήση σκληρών ναρκωτικών στον Βύρωνα.

Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν δύο από τα πέντε άτομα οι οποίοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Αρνήθηκαν επίσης ότι έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη.

Η ανήλικη, που είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου, όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Μπαλάσκας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατανάλωσε κάνναβη, ecstasy, σίσα, έκανε ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης και κατανάλωσε χάπι για την επιληψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά συγγενικά πρόσωπα της μικρής προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν την κοπέλα. Η 16χρονης νοσηλεύτηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπή, σε ψυχιατρικές μονάδες ωστόσο, είτε αδυναμίας της κρατικής φροντίδας είτε λόγω του ότι η 16χρονη έφευγε, δεν κατάφερε να βοηθηθεί.

Η μητέρα της 16χρονης κατέθεσε στην αστυνομία πως την χρησιμοποιούσαν για να κάνουν δοκιμές κοκτέιλ ναρκωτικών: «από φίλη της κόρης μου έμαθα ότι ίσως την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν διάφορες μίξεις ναρκωτικών ουσιών. Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν την έψαχνα να τη βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου ήθελε να έρθει σπίτι της ασκούσαν ψυχολογική πίεση για να μη γυρίσει. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει».

Απαισιόδοξοι οι γιατροί


Δυστυχώς, οι γιατροί είναι αρκετά απαισιόδοξοι με την κατάσταση της υγείας της 16χρονης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πριν από έναν μήνα κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να της κάνουν κακό και σ' άλλο σπίτι στα Δυτικά Προάστια. Όπως αναφέρουν οι ίδιες αναφορές, αυτό αποφεύχθηκε με παρέμβαση της Αστυνομίας και των συγγενών της.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ