Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πώς έγινε το τροχαίο στη Βάρκιζα με 2 νεκρές, 18 και 23 ετών (βίντεο)


Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, με δύο νεαρές γυναίκες να χάνουν τη ζωή τους μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση, στη Βάρκιζα.
Ειδικότερα, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη μία τα ξημερώματα, στο 26,5ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, λίγο μετά την Λίμνη Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν ένας 24χρονος και ένας 19χρονος, συγκρούστηκαν μετωπικά και με μεγάλη σφοδρότητα, αφού ένας εκ των δύο είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα και είχαν αναπτύξει ταχύτητα.

Δυστυχώς κανείς από τους οδηγούς και τους συνοδηγούς δεν φορούσε ζώνη.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν μία 18χρονη κοπέλα και μία ακόμη 23 ετών και να τραυματιστούν ακόμη τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι δύο οδηγοί και δύο νεαρές επιβαίνουσες.

Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες που απεγκλώβισαν από το ένα αυτοκίνητο τις δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο "Ασκληπιείο Βούλας", ενώ προανάκριση ενεργείται από το Α ́ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Για τις δύο νεκρές κοπέλες παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ για τους οδηγούς ελήφθη ποσότητα αίματος και ούρων για τη διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό τους.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ