Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor spoiler 28/1: H ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της Κυριακής


Την Κυριακή 28/1 θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor. Η 4η εβδομάδα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο ξεκινάει. Η κατάσταση μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη φαίνεται πως είναι αρκετά τεταμένη, κι αυτό γιατί οι παίκτες και της μπλε ομάδας, αλλά και της κόκκινης επιμένουν πως έχει δημιουργηθεί μία συνωμοσία, όπως είχε αναφέρει εκείνος πριν ανακοινώσει ότι φεύγει από το παιχνίδι.

Στο στόχαστρο, λοιπόν, βρίσκονται η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Αλέξης Παππάς.

Τι θα δούμε σήμερα (28/1) στο Survivor

Στο trailer, ο Φάνης φαίνεται πως θα τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και η πρώτη αντί να τον βοηθήσει και να τον ρωτήσει εάν είναι καλά θα ζητήσει πέναλτι.

«Είναι ντροπή της!», λέει εκείνος και ο Αλέξης Παππάς πετάγεται: «Γιατί την έκανες να κλάψει;». Λίγο αργότερα στην παραλία, μία από τις μαχήτριες θα πει: «Πάλι κλαίει αυτή; Έλεος» και θα εκνευρίσει την Κατερίνα Δαλάκα, παρόλο που εκείνη "τα έχει σπάσει" με την Ασημίνα. Στο συμβούλιο δε, θα γίνει μεγάλος χαμός! Όλοι τα βάζουν με τους δύο παραπάνω παίκτες των διάσημων. Στο παιχνίδι μπαίνει με τα λόγια του και ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της Κυριακής;

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το νήμα των αγώνων ασυλίας θα κόψουν οι Διάσημοι.

Δεν είναι οριστικό!!

Δείτε σε πολύ λίγο ΕΔΩ το οριστικό spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία και ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος έκπληξη!!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ