Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor: Χαμός!!! Τρεις κοπέλες από τους Κόκκινους αποφασίζουν ότι δε θέλουν να αγωνιστούν άλλο. Ποιοι κερδίζουν την 1η ασυλία


Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, τρεις κοπέλες από τους Κόκκινους, μέσα σε αυτές και η Ζωή Ασουμανάκη, αποφασίζουν ότι δε θέλουν να αγωνιστούν άλλο, καθώς δε νιώθουν άνετα με το αγώνισμα.
Συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο, τονίζει ότι έπεσε πολύ άσχημα μέσα στο νερό, με αποτέλεσμα να πιει μεγάλη ποσότητα και να μη νιώθει καθόλου καλά.

Από τη μεριά τους οι Μπλε είναι ξεκάθαρο ότι θεωρούν πώς κάτι τέτοιο γίνεται με σκοπό να αγωνιστούν στη θέση τους πιο δυνατοί παίκτες και να πάρουν οι Κόκκινοι την πρώτη ασυλία.

Από κει και πέρα, ο Φάνης της κάνει τεράστια επίθεση, λέγοντας ότι κάποιοι δεν έχουν ήθος και αξιοπρέπεια, ενώ η ομάδα του αγωνίζεται ακόμα και αν χάνει και δίνει και την ψυχή της.

Αυτό δε φαίνεται να συγκινεί την Ζωή, η οποία αναφέρει ότι βλέποντας τον Φάνη, ήταν σα να έχει ένα τσιουάουα να γαβγίζει, ενώ τα… γλέντια δεν τελειώνουν εκεί.

Στο συμβούλιου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός καλοσωρίζει τις ομάδες, ωστόσο έχουμε την ίδια συζήτηση και τον Σταμάτη να κάνει και αυτός επίθεση, λέγοντας στη Ζωή ότι θα ντρεπόταν αν ήταν στη θέση της.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία;

Με την παραμονή Παππά και Rob James οι Διάσημοι έχουν τεράστιο προβάδισμα νίκης για την 1η ασυλία και όχι μόνο. Όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία είναι υπέρ τους.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ