Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor spoiler: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτή είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση!


Survivor spoiler αποχώρηση 27/2: Από την αρχή σας αναφέραμε το κόκκινο πρόβλημα που έχουν οι Διάσημοι στο Survivor. Μετρημένα κουκιά είναι τα πράγματα. Με άλλα λόγια. από τη στιγμή που χάνουν τη μία ασυλία μετά την άλλη θα έχουν και υποψήφιους. Δεδομένο και το Survivor spoiler για το ποια παίκτρια θα είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση.

Τους έχουν καταλάβει οι μπλε τους Διάσημους. Δεν είναι τυχαίο που ο Φάνης Μπολέτσης το είπε ανοικτά για τη στρατηγική τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Δεν τους ενδιαφέρει να κερδίσουν τις ασυλίες. Θέλουν να χάσουν παίκτη για να δυναμώσουν. Το να πάρουν τον τίτλο του MVP τους νοιάζει». Με άλλα λόγια, ποια ασυλία;

Η Κατερίνα Δαλάκα το λέει φόρα παρτίδα αυτό. Οι Διάσημοι πρέπει να δυναμώσουν. Από τη στιγμή που το αναφέρει έτσι χύμα, καταλαβαίνουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που η Δανάη έχει κάνει ασφαλή πρόβλεψη για την ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία.

Αυτό σημαίνει βέβαια πως ξέρουμε από τώρα και την 3η υποψήφια προς αποχώρηση. Διότι, οι Διάσημοι έχουν αυτοματοποιημένη διαδικασία.

Survivor spoiler αποχώρηση 27/2: Αυτή είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση!

Οι Διάσημοι είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσουν την ασυλία. Θα έχουμε το οριστικό Survivor spoiler το πρωί, αλλά είναι μετρημένα κουκιά και δύσκολα τα πράγματα. Οι Μαχητές θα κάνουν το 3/3 και θα τελειώσει η ιστορία.

Αυτό σημαίνει πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση. Θα βγει αυτόματα από τη στιγμή που οι κόκκινοι θα χάσουν και την 3η ασυλία. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τον MVP. Πάντως η Δαλάκα δήλωσε έτοιμη να αγωνιστεί για την παραμονή της. Διότι, η παίκτρια των Διασήμων θεωρεί σίγουρη την υποψηφιότητά της. Επιπρόσθετα, η Δαλάκα δείχνει αποφασισμένη να βγάλει παίκτρια εκτός.

πηγή

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα