Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σοβαρό τροχαίο στο Μαρκόπουλο Αττικής. Ένας νεκρός και μία σοβαρά τραυματίας


Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο Μαρκόπουλο Αττικής, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε στάση λεωφορείου και κολώνα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να σκοτωθεί ενώ η 22χρονη συνοδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη.
Το χρονικό της τραγωδίας


Σύμφωνα με το OPEN, η ώρα ήταν 23:30 όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα και εκινείτο στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου διαλύοντας την, ενώ ξήλωσε και κολώνα της ΔΕΗ.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν άνδρα νεκρό και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη, η οποία με μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε επίσης:
"Έμεινα έγκυος με το Ozempic": Η ασυνήθιστη "παρενέργεια"

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 3 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 3 ημέρες