Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor Spoiler 8/4: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος. Ανατροπή


Ένα πολύ έντονο επεισόδιο θα παρακολουθήσουν, όπως φαίνεται, οι τηλεθεατές του Survivor απόψε (8/4). Μία ανάσα πριν από την ένωση, Κόκκινοι και Μπλε θα κάνουν τα πάντα για να μην φύγει δικός τους παίκτης από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.

Δείτε επίσης:
Από την άλλη, η Ασημίνα είναι πολύ πιεσμένη. Η παίκτρια των Κόκκινων δείχνει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο αγωνιστικό κομμάτι του Survivor μετά τον τραυματισμό της, κάτι που φαίνεται να την πιέζει ψυχολογικά.

«Πιστεύεις ότι δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις;», την ρωτάει ο Γιώργος Λιανός. Μένει να δούμε αν η δυνατή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα παραμείνει στο παιχνίδι ή αν θα αποφασίσει να αποχωρήσει.

Ποιοι κερδίζουν την 2η ασυλία;


Οι Μπλε γνωρίζουν την ήττα απόψε, οι Κόκκινοι πανηγυρίζουν τη νίκη, κάνουν το 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας και πλέον, στρέφεται όλο το ενδιαφέρον στη στάση που θα τηρήσουν οι Μπλε στο συμβούλιο του νησιού και την ψηφοφορία για τη δεύτερη υποψηφιότητα αποχώρησης.

Ποιος είναι αυτήν την εβδομάδα ο παίκτης που ψηφίζεται από τους Μπλε ως δεύτερος υποψήφιος;

Θα είναι και πάλι ο Σταμάτης;
ΟΧΙ
Ο Σταμάτης Ταλαδιανός δεν είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δεύτερος υποψήφιος από την Μπλε ομάδα ψηφίζεται σήμερα ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 2 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 3 ημέρες