Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ: ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Ιωάννη Μπούτσικα



Η περιπέτεια του κου Ιωάννη Μπούτσικα έληξε το σήμερα το μεσημέρι, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Μπούτσικας βρίσκεται πλέον κοντά στην οικογένειά του και είναι καλά στην υγεία του.
Ο Ιωάννης Μπούτσικας, 76 χρόνων, που πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας, χάθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 05/10/2011 από την Άνω Γλυφάδα, όπου πήγε, προκειμένου να επισκεφθεί την εγγονή του. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Σήμερα, Σάββατο 08/10/2011, το μεσημέρι, ο κος Ιωάννης εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και επέστρεψε στην οικογένειά του.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ