Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΠΑΝΕ ΠΛΑΤΕΙΑ! Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου

Μεγάλη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι Σύλλογοι Τριτέκνων για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, έξω από τα γραφεία της ΟΠΟΤΤΕ στην οδό Κηφισίας 32, Αμπελόκηποι, Αθήνα (έναντι ξενοδοχείου President).

 Οι Τρίτεκνοι διαμαρτύρονται για την πρωτοφανή, όπως λένε, επίθεση της κυβέρνησης εναντίον τους τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ διαπιστώνουν "απόφαση αφανισμού" τους! Καλούν δε, σε συμπαράσταση και κοινό αγώνα για την υπεράσπιση της Ελληνικής Οικογένειας, τους Πολύτεκνους, τους Συλλόγους Γονέων, και τους Συνδικαλιστικούς Φορείς, ενώ απευθύνουν έκκληση στους Βουλευτές όλων των κομμάτων "να μην αφήσουν να περάσει αυτή η επίθεση στην ΕΛΛΑΔΑ".

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΔΩ

Η πρωτοφανής επίθεση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στην Τρίτεκνη Οικογένεια, συνεχίζεται και παίρνει πια τα χαρακτηριστικά απόφασης αφανισμού!
Με το τελευταίο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, ουσιαστικά ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ως κατοχή είδους πολυτελείας!
Η Κυβέρνηση, ενώ από το Σύνταγμα έχει την εντολή να προστατεύσει την Οικογένεια και να εφαρμόζει Δημογραφική Πολιτική προς το συμφέρουν της Χώρας και του Έθνους, αφού... αποδόμησε τα όποια δημογραφικά μέτρα που μέχρι σήμερα στήριζαν, έστω υποτυπωδώς, τις οικογένειες με τρία παιδιά, έρχεται τώρα να επιβάλει ΠΡΟΣΤΙΜΟ για την απόκτηση τρίτου παιδιού!
Οι Τρίτεκνοι, αποτελούμε ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας. Βιώνουμε την κρίση στο πετσί μας, περικόπτονται οι μισθοί μας, οι συντάξεις μας, αυξάνονται και για μας οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι, τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, το ατομικό κόστος ζωής, απολυόμαστε από τις δουλειές μας, κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας λόγω της ύφεσης, όπως όλοι οι Έλληνες και αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα δεινά πολλαπλάσια, ως πολυμελείς οικογένειες, συμμετέχουμε όμως αγόγγυστα στην υποτιθέμενη «κοινή προσπάθεια»(;!).
Τους τελευταίους μήνες όμως, η επίθεση αποδεικνύεται ότι είναι στοχευμένη! Στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά της Ελληνικής Κοινωνίας, που είναι η Οικογένεια! Δεν τους φτάνει να εξαθλιώσουν τον Έλληνα, δεν τους φτάνει να γυρίσουν την Ελλάδα στη δεκαετία του ΄50, θέλουν να μη γεννιούνται πια Έλληνες! Δεν έχει άλλη εξήγηση η επιβολή φόρου στην…κατοχή παιδιών που επιχειρείται με τον υπό ψήφιση νόμο!
Το ζήτημα είναι Εθνικό και όχι Πολιτικό! Είναι ζήτημα ΥΠΑΡΞΗΣ για την ΕΛΛΑΔΑ και ως τέτοιο έχουμε την απαίτηση από τους Βουλευτές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ να το αντιμετωπίσουν. Δεν απευθυνόμαστε στις ηγεσίες και στα κόμματα. Απευθυνόμαστε στους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Γιατί εδώ δεν χωρούν «κομματικές γραμμές», παρά μόνο η «γραμμή» της ψυχής και της συνείδησης του καθένα ξεχωριστά από τους Βουλευτές μας, απέναντι στην ίδια τους την ύπαρξη. Διότι δεν πρόκειται να υπάρξει ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ χωρίς ΈΛΛΗΝΕΣ και δεν πρόκειται να υπάρξει πια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, για να εκπροσωπούν, χωρίς το κύτταρό της, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

- ΚΑΛΟΥΜΕ τους Βουλευτές μας να μην αφήσουν να περάσει αυτή η επίθεση στην ΕΛΛΑΔΑ.

- ΚΑΛΟΥΜΕ τα ΜΜΕ να αντιμετωπίσουν επιτέλους τα ζητήματα της Οικογένειας χωρίς το κριτήριο της τηλεθέασης, ως γεγονός Εθνικής επικαιρότητας και σπουδαιότητας.

- ΚΑΛΟΥΜΕ τους Συλλόγους των Πολυτέκνων, επιτέλους σε μια κοινή προσπάθεια να υπερασπιστούμε όχι τα κεκτημένα, αλλά την ίδια την ύπαρξη της Ελληνικής Οικογένειας.

- ΚΑΛΟΥΜΕτους συνδικαλιστικούς φορείς, ως μεμονωμένα μέλη τους, να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας για το καλό της χώρας.

- ΚΑΛΟΥΜΕ τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων μας, να υπερασπιστούμε όλοι μαζί την Ελληνική Οικογένεια, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και το μέλλον τους.

- ΚΑΛΟΥΜΕ οποιονδήποτε, φορέα ή πρόσωπο, ανησυχεί για τον τόπο και τους ανθρώπους του, να συστρατευθούμε σε μια αντίδραση με πρόταση, χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς, χωρίς επικοινωνιακές εκρήξεις, χωρίς σκοπιμότητες πλην μίας: ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΕΠΕΙΔΗ, οι υπουργοί της κυβέρνησης αποδεικνύονται απλοί υπάλληλοι που εκτελούν διατεταγμένοι υπηρεσία και οι συναντήσεις των εκλεγμένων εκπροσώπων των Τριτέκνων μαζί τους, μόνο την προσωρινή εκτόνωση της αντίδρασής μας μέσα από μια υποτιθέμενη συζήτηση προσφέρουν.

ΕΠΕΙΔΗ τα ΜΜΕ φιμώνουν τη φωνή μας και αποσιωπούν τις απόψεις μας και οι μεγαλοδημοσιογράφοι των καναλιών ενδιαφέρονται μόνο να γεμίζουν τα τηλεοπτικά τους παράθυρα.

ΕΠΕΙΔΗ η συμμετοχή μας σε διάφορες επιτροπές που λειτουργούν στη Βουλή για την προπαρασκευή νόμων μόνο τυπική αποδεικνύεται, παρά την παράθεση των επιχειρημάτων των εκπροσώπων μας που αγνοούνται συστηματικά.

ΕΠΕΙΔΗ σχεδόν όλα τα μέτρα που χτυπούν την Πολυμελή Οικογένεια με Τρία Τέκνα λαμβάνονται χωρίς καμία διαβούλευση.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ αυτούς που κρατούν τις τύχες μας στα χέρια τους, ότι είμαστε ζωντανοί παρά τις επιθέσεις!


ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ στην πολιτική του αφανισμού και της εξαθλίωσης με μια μεγάλη ειρηνική διαμαρτυρία, μαζί με τα παιδιά μας!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ να συμμετέχουν στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ –ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της ΟΠΟΤΤΕ στην οδό Κηφισίας 32, Αμπελόκηποι, Αθήνα (έναντι ξενοδοχείου President), το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 6:30 το απόγευμα.



ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!








Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ