Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ο Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Χαρδαλιά και Κεραμέως!

Πέρασαν οι τρεις μέρες προθεσμία που είχε δώσει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος και σήμερα στον Ι. Ν. της Φανερωμένης στο Αίγιο διάβασε τον «Μεγάλο» Αφορισμό για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά.

Ο κ. Αμβρόσιος είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο πριν λίγες μέρες, όταν η υπουργός κα Νίκη Κεραμέως ανέφερε πως ο ιός μεταδίδεται με το σάλιο. Με αυτήν την αφορμή ο πρώην μητροπολίτης χαρακτήρισε ως «βλάσφημα λόγια» το ότι «δηλ. διά τῆς Θείας Μεταλήψεως μεταδίδεται ὁ κορονοϊός» και καλούσε την υπουργό να ζητήσει «δημοσίως συγγνώμην διά τό ἀχαρακτήριστον τοῦτο ἔγκλημα».

Έτσι, σήμερα, στον Ι. Ν. της Φανερωμένης στο Αίγιο, διάβασε Αφορισμό! Οχι μόνο για την υπουργό Παιδείας, αλλά και για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Ο αφορισμός έγινε απόντος του Μητροπολίτη Αιγιαλείας Ιερώνυμου.
Επίσης, ο πρώην μητροπολίτης αναφέρθηκε σε έναν fake διάλογο ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τον οποίο υιοθέτησε ως αληθινό, καθώς -όπως σημείωσε- μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευσθεί!”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί πιστοί έφυγαν από την εκκλησία, αλλά ο Αμβρόσιος δεν πτοήθηκε.

Δείτε το βίντεο:



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ