Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αθήνα: Χαλάζι στα βόρεια προάστια - Μαύρισε ο ουρανός στο Κέντρο


Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία στην Αθήνα, με σφοδρές καταιγίδες να χτυπούν την πρωτεύουσα.
Η κακοκαιρία ξεκίνησε από τα βόρεια προάστια, με τις βροχοπτώσεις να είναι ιδιαίτερα έντονες σε Μαρούσι, Πετρούπολη, Μεταμόρφωση και Άνω Λιόσια.

Επίσης στα βόρεια προάστια σημειώνεται σφοδρή χαλαζόπτωση.

Εντύπωση προκαλεί η φωτό που πόσταρε πριν από λίγο το Forecast Weather από την Κηφισίας όπου το έχει... στρώσει με χαλάζι!

Πηγή: Aris Kosmas / Low Pressure

Μάλιστα στην ανάρτηση του μετεωρολόγου στο facebook, ένας χρήστης του κοινωνικού μέσου ανέβασε βίντεο με ισχυρή χαλαζόπτωση στα σύνορα Πεύκης-Μαρούσι.

Χαλάζι έπεφτε πριν από λίγο και στην Αγία Παρασκευή.

Ισχυρή βροχόπτωση και στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Νωρίτερα η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού στο οποίο αναφέρει ότι βροχές και καταιγίδες θα χτυπήσουν τη χώρα σήμερα και αύριο, ενώ για την κακοκαιρία χάρτες έβγαλε και το Meteo δείχνοντας τις περιοχές που θα χτυπηθούν περισσότερο από τις καταιγίδες και το χαλάζι.

Και στην Κηφισιά έπεσε έντονη βροχόπτωση.


Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 1 ημέρα