Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Έβρος: Έντονη κινητικότητα στα σύνορα. Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές



Ο Έβρος ξανά σε… επιφυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, παρατηρείται το βράδυ της Τετάρτης, 03.06.2020, έντονη κινητικότητα στην Τουρκική πλευρά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφυγες και μετανάστες έχουν μεταφερθεί και πάλι σε σημεία τόσο στην περιοχή της Ανδριανούπολης όσο και στην Τουρκική πλευρά ύψους του Πετάλου στον Πέπλο καθώς και στα Ύψαλα.

Στις αστυνομικές αρχές, όπως είναι λογικό, έχει σημάνει συναγερμός, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος των μεταναστών φαίνεται να ξεπερνάει τις 6.000…

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα, ο κόσμος φαίνεται πως μεταφέρθηκε με λεωφορεία με την βοήθεια των Τούρκων.

Μάλιστα, δημοσίευμα της Haber turk αναφέρει πως: «Το ταξίδι της ελπίδας για να φτάσουν στην Ευρώπη μέσω της Αδριανούπολης ξεκινούν και πάλι μετανάστες».

dddd
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μετά τη χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης στην Τουρκία, πρόσφυγες και μετανάστες άρχισαν και πάλι να εισρέουν στα σύνορα της Αδριανούπολης και με βάρκες να προσπαθούν να περάσουν απέναντι στην Ελλάδα.



Πηγή: evrosonline.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 2 ημέρες