Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πελώρια κύματα παρέσυραν τα πάντα στην παραλία της Καλαμάτας

«Ξηλώθηκε» το Seatrac, παρασύρθηκαν ομπρέλες, ξαπλώστρες και ξύλινες εξέδρες

Σημαντικές καταστροφές από τα πελώρια κύματα στην Καλαμάτα αντίκρισαν κάτοικοι της πόλης το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2020.

Η σφοδρή θαλασσοταραχή είχε ως αποτέλεσμα πελώρια κύματα να «σαρώσουν» την παραλία, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Ενδεικτικό της μανίας με την οποία τα κύματα «έσκαγαν» στην ακτή, η κατάσταση που εντοπίστηκε το Seatrac. Η ειδικά διαμορφωμένη εγκατάσταση για την πρόσβαση των ΑμΕΑ στη θάλασσα, κυριολεκτικά «ξηλώθηκε» από τη θέση της. Για να μαζευτούν τα «σπασμένα» της θαλασσοταραχής επιστρατεύτηκε μπουλντόζα του δήμου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Από τη μανία των κυμάτων δεν γλίτωσαν ούτε τα παραλιακά καταστήματα που είχαν στήσει ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζάκια, αλλά και ξύλινα πατώματα. Η θάλασσα παρέσυρε τα πάντα.

Δείτε τις εικόνες από τις ζημιές, από το messinialive:











Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 2 ημέρες