Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Επικήρυξη με 100.000 ευρώ των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ


Την επικήρυξη των δραστών για την επίθεση στο πρύτανη της ΑΣΟΟΕ με 100.000 ευρώ αποφάσισε το υπουργείο Προστασίας Πολίτη μετά από συνεννόηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη.
Το Τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας έχει αναλάβει να σχηματίσει δικογραφία προκειμενου να εντοπίσει και να συλλάβει τους αγνώστους που την Παρασκευή προέβησαν στην ανατριχιαστική και θρασύτατη κίνηση να φωτογραφίσουν με πλακάτ στον λαιμό και να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντώνη, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με το CNN Greece, η Ασφάλεια Αττικής αυτεπάγγελτα θα προχωρήσει σε σχηματισμό της δικογραφίας, ενώ ήδη έχει επικοινωνήσει με τον πρύτανη ενημερώνοντάς τον ότι θα κληθεί να δώσει κατάθεση για τα όσα απαράδεκτα υπέστη πριν από μερικές ημέρες μέσα στο γραφείο του από άτομα που αφού πρώτα προκάλεσαν φθορές, έφτασαν στο σημείο να του κρεμάσουν πλακάτ με σύνθημα για τις καταλήψεις και την αποτρόπαια πράξη τους να τη δημοσιοποιήσουν.

Τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής η Αστυνομία αναφέρουν ότι οι νεαροί φορούσαν κουκούλες και γάντια, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να μην έχουν καμία σχέση με το πανεπιστήμιο και να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 4 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 5 ημέρες