Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας της η 15χρονη - Τη μαχαίρωσαν ενώ κοιμόταν


Ότι σχεδίασε και ήταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας της ομολόγησε πριν λίγο η 15χρονη κόρη της 50χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στην Αγία Βαρβάρα.
Όπως είπε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με τη μητέρα της και αποφάσισαν με τον 17χρονο φίλο της να τη σκοτώσουν.

Για αυτό το λόγο ζήτησαν τη βοήθεια ενός ακόμη 17χρονου Έλληνα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 17χρονος είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ότι διέμενε τους τελευταίους μήνες μαζί με την 15χρονη και την μητέρα της στο σπίτι τους, ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να την δηλητηριάσουν. Επειδή δεν μπόρεσαν, όμως, αποφάσισαν να την σκοτώσουν. Έτσι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος την σκότωσε μαζί με τον ανήλικο φίλο του, ο οποίος αναζητείται.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 50χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της την Παρασκευή και έφερε χτυπήματα σε κεφάλι και λαιμό, δεν είχε σημάδια αντίστασης και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα θανάσιμα πλήγματα έγιναν αφού η γυναίκα είχε ακινητοποιηθεί. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η δολοφονία φέρεται να έγινε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Η πόρτα δεν είχε σημάδια παραβίασης με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο δράστης κάτι έψαχνε στο σπίτι, χωρίς ωστόσο ακόμα να ξέρουν τι ήταν αυτό.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 2 ημέρες