Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Κρήτη: Απόγνωση μπροστά στη βιβλική καταστροφή! Απίστευτες εικόνες


Από επιχείρηση διάσωσης σε απεγκλωβισμό τρέχουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής ενώ αυτή την ώρα, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν παιδιά που βρίσκονται μέσα σε σχολείο. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από ολόκληρο το νησί που έχει “βυθιστεί” στο νερό και τη λάσπη.
Οι Κρητικοί ξύπνησαν με εικόνες σοκαριστικές. Δρόμοι δεν είχαν απλώς πλημμυρίσει αλλά είχαν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους που παρέσερναν τα πάντα. Αυτοκίνητα, “έφευγαν” σαν καρυδότσουφλα ενώ άνθρωποι σώθηκαν την τελευταία στιγμή από μια τραγωδία.
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Τεράστια είναι η καταστροφή για ακόμη μια φορά στην Κρήτη, που βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας για τρίτη φορά μέσα σε σχεδόν τρεις εβδομάδες. Ο όγκος βροχής είναι τόσο μεγάλος (έπεσαν περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής μέσα σε λίγες ώρες) που ξανά η Κρήτη μετρά ανοιχτές πληγές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το newsit.gr, εικόνες από την περιοχή της Ανάληψης:
Περισσότερο η Χερσόνησος, που είδε περιοχές της όπως οι Γούβες, η Ανάληψη, τα Μάλια, το Κουτουλουφάρι, να πλήττονται βάναυσα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που πέφτουν από τα ξημερώματα έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια, έχουν κάνει ένα θάλασσα και στεριά, παρέσυραν και κατέστρεψαν αυτοκίνητα, πλημμύρισαν σπίτια.
ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
Εγκλωβίστηκαν μαθητές σε ιδιωτικό σχολείο

Πρόκειται για σχολείο στη Χερσόνησο που, παρά την εντολή τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ αυτό άνοιξε, με αποτέλεσμα τα παιδιά να εγκλωβιστούν λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Πληροφορίες του Creta24 αναφέρουν πως άνδρες της ΕΜΑΚ πηγαίνουν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά με ασφάλεια, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους. Δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί από ανήσυχους γονείς ο Δήμος Χερσονήσου…
Διασώσεις που κόβουν την ανάσα

Εικόνες που κόβουν την ανάσα, είναι εκείνες από τη διάσωση μιας γυναίκας που έμεινε σκαρφαλωμένη σε στύλο πίσω από την εκκλησία των Μαλίων, μέχρι να δεχτεί τη βοήθεια των διασωστών.

Σύμφωνα με το cretapost, το νερό την έσερνε 100 μέτρα, εκείνη κατάφερε να σκαρφαλώσει στο στύλο και τελικά την κατέβασαν οι διασώστες.

Τα βίντεο που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό:

Ασύλληπτες εικόνες από τον ΒΟΑΚ – Τα νερά έγιναν καταρράκτης

Δείτε απίστευτες εικόνες με τους μίνι καταρράκτες που σχηματίστηκαν σε σημεία του εθνικού οδικού δικτύου:

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 2 ημέρες