Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Κυπαρισσία: Στη 42χρονη Μόνικα ανήκει η σορός που βρέθηκε τσιμεντωμένη στη αυλή του σπιτιού


Στην Μόνικα Γκιούζ, φαίνεται να ανήκει σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης η σορός που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στη αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της νεκροψίας η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα το μεσημέρι.

Ωστόσο, τα έως τώρα ευρήματα που έχουν προκύψει, μαρτυρούν ότι πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα, μητέρα τριών παιδιών που είχε να δώσει σημάδια ζωής από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από συγγενείς της προς τα τέλη του Μαΐου του 2021.

Το πτώμα όπως επιβεβαιώθηκε κι από χθες ανήκει σε γυναίκα, η οποία δεν ήταν ψηλή, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από την έως τώρα ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται να είχε θαφτεί στο σπίτι της Κυπαρισσίας πριν από 5- 6 μήνες, χρονική διάρκεια που συμπίπτει με την περίοδο που εξαφανίστηκε η 42χρονη γυναίκα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον πρώην σύντροφο της 42χρονης γυναίκας. Κι αυτό γιατί το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζουν είναι ο 39χρονος να σκότωσε τη γυναίκα με την οποία συζούσε και να την έθαψε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Ωστόσο για να υπάρξει ταυτοποίηση αναμένεται να σταλούν δείγματα DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Έτσι επισήμως η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει εφόσον σταλούν και τα αποτελέσματα από την εξέταση του βιολογικού υλικού.

Να σημειωθεί ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκσκαφή.

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα μπορεί να ανήκει σε 42χρονη Ρουμάνα, που έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί με τον ομοεθνή 39χρονο σύντροφό της. Η 42χρονη μητέρα 3 παιδιών, αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ ο συγκεκριμένος άνδρας έχει φύγει εδώ και καιρό για τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το messinialive, παρότι η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο, SILVER ALERT για την αναζήτησή της εκδόθηκε σχεδόν 4 μήνες μετά, καθώς τότε αντιλήφθηκαν οι συγγενείς της ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τα ίχνη του από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και εξαφανίστηκε η 42χρονη γυναίκα, έχουν χαθεί. Οι συγγενείς της Μόνικας Γκιούς πιστεύουν ότι ο 39χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την έθαψε στην αυλή του σπιτιού. Τον περιγράφουν ως ένα πολύ βίαιο άνθρωπο, που χτυπούσε βάναυσα τη σύντροφο του, η οποία είχε επισκεφθεί 19 φορές το νοσοκομείο, τον τελευταίο ένα χρόνο, προκειμένου να την περιθάλψουν.

«Ελπίζω το σύντροφο της ξαδέρφης μου να τον εντοπίσει η αστυνομία. Τον είχα πάρει τηλέφωνο πριν από δύο μήνες για να δω εάν ξέρει κάτι, και μου είχε πει ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται η Μόνικα. Ήταν στη Ρουμανία. Έμεναν δύο χρόνια μαζί. Συχνά, την έσπαγε στο ξύλο και η ξαδέρφη μου πήγαινε βαριά χτυπημένη στο νοσοκομείο», λέει η ξαδέρφη της Μόνικας Γκιούς, Μιχαέλα Μπόρος.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ