Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor 5: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς η Σοφιάννα


Όπως βλέπετε από τις συνθέσεις των νέων ομάδων θα παρατηρήσετε πως η Σοφιάννα "σπάει" από την Ασημίνα και πλέον θα είναι σε διαφορετικές ομάδες! Η απόφαση αυτή θα την κάνει ράκος, θα ξεσπάσει σε κλάματα και σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει επίπονα να αποχωρήσει από το Survivor 5, με την ψυχολογία της να είναι χειρότερη και από την μέρα που αποχώρησε ο Γιάννης Τσολάκης.

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Σοφιάννα, μπροστά στις κάμερες, θα κλαίει με λυγμούς και μετά θα πιάσει άτομα της παραγωγής ζητώντας να φύγει. Μάλιστα φήμες θέλουν την παίκτρια να αποχωρεί για λίγο από τις παραλίες και να πηγαίνει στο νοσοκομείο, αφού η πίεσή της θα πέσει και θα μιλήσει με ειδικό ψυχολόγο!

Όπως καταλαβαίνετε βέβαια το ενδεχόμενο να την αφήσουν να φύγει συγκεντρώνει μηδαμινές δυνατότητες, οπότε θα έχει τρομερό ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι οι πρώτες μέρες στις νέες ομάδες, με την Σοφιάννα και Ασημίνα από κολλητές να είναι πλέον σε διαφορετικές ομάδες και παραλίες. Τουλάχιστον μέχρι την Ένωση, που αργεί ακόμα...

Survivor trailer 17-3: Τι θα δούμε σήμερα

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ