Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor Spoiler 13-3: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία


Η νίκη χθες στον αγώνα επάθλου φαγητού “τρέλανε” όπως φαίνεται τους μπλε, οι οποίοι δείχνουν για άλλη μια φορά να ανάβουν από μόνοι τους εσωτερική φωτιά. Πρωταγωνιστές της κόντρας αυτή τη φορά δύο πρόσωπα που μας έδειχναν ότι τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες τα πάνε καλά.

“Ο Τσακατσούκας έχε ξεφύγει”, λέει η Ασημίνα και εκείνος χωρίς η τελευταία να το γνωρίζει δεν κρύβει την απογοήτευση και τη λύπη του για τη στάση ορισμένων στο παιχνίδι. Στη συνέχεια γυρίζει on camera και της λέει: “Μη μιλάς, μαζέψου, ότι θες να το πεις μπροστά. Δεν πάει έτσι”. Η ποδοσφαιρίστρια και μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor ξεσπά απέναντί του: “Πήγαινε στη θέση σου. Δεν την γυρνάω τη μπιφτέκα” του απαντά σε έντονο ύφος.

Μετά όπως θα δούμε έχουμε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης που θα πέσουν κορμιά ώστε να έρθει η νίκη. Λάσπες, αποστάσεις, ε και εύκολος στόχος. Μετά από τέτοιο run όμως τι αντοχές θα έχεις ώστε να ρίξεις;

Μετά από όλα αυτά και λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο του Survivor 5, Διάσημοι και Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού θα βρεθούν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό για να γίνει η ψηφοφορία αποχώρησης! Πριν γίνει όμως η ψηφοφορία θα γίνει χαμός!

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα επιτεθεί στην Κάτια Ταραμπάνκο και θα της μιλήσει αρκετά άσχημα, ενώ δεν θα διστάσει να της αναφέρει πως πανελλαδικά έχει δείξει πως έχει κακή πρόθεση. Όπως φαίνεται στο trailer μόνο ο Μισθοφόρος την υποστηρίζει, ενώ δεν ξέρουμε ακόμη αν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της θα πάρουν θέση.

Δείτε το trailer ΕΔΩ:

Τι θα γίνει με την ασυλία της Κυριακής 13/3;
Οι Διάσημοι κατακτούν τη νίκη και στέλνουν (ξανά) τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο τους υποψήφιο για αποχώρηση.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ