Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor spoiler: Παίκτης του Survivor 1 μπαίνει στο Survivor 5


Δύσκολα θα μπει καινούργιος παίκτης από εδώ και στο εξής καθώς φτάνουμε αισίως στα μέσα του Μαρτίου, ωστόσο η παραγωγή σκέφτεται να υπάρξουν διάφορες guest εμφανίσεις! Μια από αυτές ενδέχεται να είναι ο Μάριος Πρίαμος, που γνωρίσαμε στο Survivor 1 το 2017 και τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Τι λένε πληροφορίες του Athensmagazine.gr; Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βλέπει πως τελευταία τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 5 πέφτουν και πρέπει να κάνει κάτι για να τα ανεβάσει! Πρώτη κίνηση είναι φυσικά να βάλει το χέρι στην τσέπη. Και βάζοντάς το να φέρει παίκτες που θα κάνει τους τηλεθεατές να "επιστρέψουν" στον ΣΚΑΙ! Παίκτες όμως που δεν θα φέρουν και γκρίνιες στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, αφού καταλαβαίνετε πως αν μπει ένα τόσο μεγάλο όνομα και ενώ βρίσκονται ήδη οι περισσότεροι εκεί 3 μήνες θα είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης και των 100.000 ευρώ.

Επομένως ποια είναι η σκέψη του Ατζούν; Κάτι που δεν έχει κάνει σε κανένα άλλο Survivor! Να βάλει παίκτες ως guest εμφανίσεις για μια βδομάδα. Και σκέφτεται να ξεκινήσει με τον Μάριο Πρίαμο! Δηλαδή να μπει ο Μάριος για μια εβδομάδα στην ομάδα των Μαχητών να πάρει κανονικά μέρος στα αγωνίσματα και να αποχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας, μαζί με τον παίκτη που θα αποχωρούσε έτσι κι αλλιώς βάση ψηφοφορίας.

Αυτό βέβαια θα επηρεάσει την αξιοπιστία του ριάλιτι αφού μπαίνοντας συνεχώς προηγούμενοι παίκτες στο Survivor θα μεταφέρουν τα πάντα από έξω στους υπόλοιπους παίκτες! Έτσι ο Ατζούν σκέφτεται να βάλει ρήτρα πως αν μαθευτεί κάτι απ' έξω αυτόματα να μην πληρώνονται το ποσό που έχουν συμφωνήσει! Αυτή λοιπόν είναι μια σκέψη του Τούρκου παραγωγού για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης και μένει να φανεί αν την κάνει πράξη!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ