Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Μαμά είσαι κακιά». Το νέο σοκαριστικό σημείωμα στην τσάντα της Τζωρτζίνας


«Μαμά είσαι κακιά» γράφει το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η μικρή Τζωρτζίνα εξέφραζε σε αυτό παράπονα για την μαμά της. Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου ισχυρίζεται πως το παιδί το έγραψε διότι σε κάτι δεν της έκανε το χατίρι. Την ίδια στιγμή ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της Πισπιρίγκου κατέθεσαν μήνυση κατά του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς διότι μπήκε σπίτι τους και πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Νέο σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας

Ένα μικρό χαρτί και πάνω του αποτυπωμένα τα παιδικά γράμματα. Η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας έκρυβε σε 9 λέξεις τα συναισθήματα της στιγμής, για την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε αυτό το σημείωμα το παιδί έγραφε χαρακτηριστικά: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι». Το παιδί είχε βάλει «χ» πάνω στην καρδούλα ενώ στο τέλος του τετραδίου γράφει τη λέξη «εγωίστρια».

«Αφορά ένα περιστατικό όπου δεν έγινε το χατίρι στο παιδί, το χατίρι να πάει στο χωριό όπου ήθελε διακαώς να συναντήσει άλλο συγγενικό πρόσωπο» εξήγησε ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Όθων Παπαδόπουλος.
Μηνύσεις για τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας

Νωρίς σήμερα το πρωί τόσο η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της 33χρονης κατηγορούμενης, όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης, κατέθεσαν μήνυση κατά του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι ο δικηγόρος, μπήκε σε προσωπικό τους χώρο και όπως ισχυρίζονται πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

«Να μας πει ο κ . Θεοδωρόπουλος, 01.15 τη νύχτα για ποιο λόγο μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί με έναν άλλο κύριο και πήραν τη σχολική τσάντα; Με ποιο δικαίωμα πήραν τη σχολική τσάντα της ανιψιάς μου; » είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Σύμφωνα με την οικογένεια Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς προχώρησε σε παραβίαση του σπιτιού , αφού όπως λένε ακόμη δεν έχει εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου που εξετάζει την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς.

Τα αντικείμενα που βρέθηκαν στον πρώτο όροφο θα παραδοθούν στην ανακρίτρια δήλωσε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Δεν ανήκει ο πρώτος όροφος ούτε ο δεύτερος στην κ. Πισπιρίγκου ή στον κ. Δασκαλάκη. Ανήκει στους συγγενείς οι οποίοι είναι νομείς και παραβρεθήκαμε στην προσωρινή διαταγή» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα έδωσε κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση της Μαλένας, που χάθηκε τον Απρίλιο του ’19.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθεί στις αρχές το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα που θα φωτίσει τις αιτίες θανάτου της Μαλένας και της μικρής Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της.


πηγή: mega

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ