Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Θεσσαλονίκη: «Βιάζουν τη γυναίκα μου» φώναζε και πυροβολούσε


Σκηνές πανικού στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, όταν άντρας άνοιξε πυρ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Συνελήφθη μετά από καταδίωξη και αφού προκάλεσε και τροχαίο ατύχημα.

Ο 37χρονος πυροβόλησε πολλές φορές στον αέρα κοντά στην εκκλησία της Παναγίας στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης με ένα εννιάρι πιστόλι, το απόγευμα της Τρίτης (07.06.2022).

Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει το thessnews.gr, έσπασε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας, στην οδό Μυστρά, ανέβηκε μέχρι τον 4ο όροφο, μπήκε στο διαμέρισμά του, είδε μέσα τα δύο του παιδιά (σ.σ. τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, για λόγους προστασίας) και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του προς την Περιφερειακή Οδό.

Αστυνομικοί που τον αναζητούσαν τον ακινητοποίησαν στο ύψος του ΤΙΤΑΝ, αφού νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

«Φωνάξτε την αστυνομία, βιάζουν τη γυναίκα μου»

Αποκαλυπτικός αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ότι ο 37χρονος φώναζε ότι βιάζουν τη γυναίκα του! Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του εκείνη τη στιγμή γεννούσε σε νοσοκομείο της πόλης.

Δείτε και βίντεο του thesstoday.gr:

Στο διαμέρισμα, βρέθηκαν κατά πληροφορίες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί προσήγαγαν ακόμη έναν άντρα γύρω στα 30.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ