Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Μητσοτάκης για Τουρκία: Έχουμε ένα γείτονα που όσο απομονώνεται, τόσο εξαγριώνεται


Είναι ώρα υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, για Εθνική συσπείρωση απέναντι σε έναν απρόβλεπτο γείτονα, για συνετή διαχείριση και διαρκείς παρεμβάσεις για την εξασφάλιση δημιουργικής και ομαλής καθημερινότητας.
Έχουμε ένα γείτονα που όσο απομονώνεται τόσο εξαγριώνεται, τόνισε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην τελετή απονομής των Βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

«Έχουμε πόλεμο στην Ευρωπαϊκή ήπειρο κάτι αδιανόητο πριν ένα χρόνο, έχουμε πρωτοφανή ενεργειακή αναστάτωση, αναστάτωση στο παγκόσμιο εμπόριο έχουμε επισιτιστικό κίνδυνο έχουμε πληθωρισμό που τρώει το εισόδημα των νοικοκυριών σε όλη την Ευρώπη, έχουμε ένα γείτονα που όσο απομονώνεται τόσο εξαγριώνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας τις πρωτοφανείς έκτακτες συνθήκες. Είναι ώρα υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, για Εθνική συσπείρωση απέναντι σε έναν απρόβλεπτο γείτονα, για συνετή διαχείριση και διαρκείς παρεμβάσεις για την εξασφάλιση δημιουργικής και ομαλής καθημερινότητας.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ