Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αυτοκτόνησε όταν είδε το σπίτι του να καίγεται για τρίτη φορά...


Έναν νεκρό αφήνει πίσω της η μεγάλη φωτιά που συνεχίζει το καταστροφικό της έργο σε Πεντέλη, Παλλήνη, Ανθούσα, Ντράφι, Γέρακα. Άνδρας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος και σύμφωνα με την αστυνομία φέρει τραύμα από περίστροφο όπλο!

Μια ανθρώπινη τραγωδία γράφεται στην Ανθούσα, όπου ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο περικυκλωμένο από τη φωτιά σπίτι του. Αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, γιατί δεν άντεξε να βλέπει την περιουσία που με κόπο και βάσανα είχε χτίσει να καίνεται για τρίτη φορά!

Ο 84 ετών άνδρας βρέθηκε νεκρός από τους συγγενείς του μέσα σε λίμνη αίματος.

Με όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του ο 84χρονος συνταξιούχος ναυτικός στα σύνορα Ανθούσας με Παλλήνη, διότι δεν άντεξε να βλέπει το σπίτι του να καίγεται για τρίτη φορά από πυρκαγιά. Η τεράστια φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη κατέκαψε την περιουσία του και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είδε το σπίτι του κατεστραμμένο από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας είχε εκκενώσει το σπίτι του όταν έλαβε το σχετικό μήνυμα από το 112 και όταν γύρισε βρήκε την περιουσία του καταστραμμένη από τις φλόγες. Ο 84χρονος πήρε ένα περίστροφο όπλο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Λίγες ώρες αργότερα συγγενείς και φίλοι που έψαχναν τον άνδρα βρήκαν τη σορό και ειδοποίησαν τις Αρχές, που όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η σύζυγος του άνδρα δίνει κατάθεση αυτή την ώρα στην Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας επέστρεψε μόνος του στο σπίτι. Στη γειτονιά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον άνδρα ο οποίος δεν άντεξε από τη νέα καταστροφή.

Η αστυνομία μέσω του Κέντρου Άμεσης Δράσης, ενημερώθηκε στις 07:10 το πρωί της Τετάρτης (20.07.2022) για πυροβολισμό σε σπίτι. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό και ένα περίστροφο δίπλα του, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην αυλή του σπιτιού.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ