Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πεντέλη: Στο Παίδων η φωτιά. «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» (video live)


Αντιπυρική ζώνη στήνεται περιμετρικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Βασίλης Κόκκαλης, αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας.
Ο ίδιος δήλωσε πως καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες, ωστόσο οι άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών στην κατάσβεση της φωτιάς.

Ο κος Κόκκαλης τόνισε πως σπεύδουν στο σημείο χωματουργικά μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν αντιπυρική ζώνη περιμετρικά του Νοσοκομείου Παίδων, ενώ η φωτιά κατευθύνεται προς την Καλλιθέα Πεντέλης.

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του», είπε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας στο MEGA, ωστόσο ο ίδιος εκτιμά πως η αποψινή νύχτα θα είναι δύσκολη.

«Οτιδήποτε σβήνουν οι πυροσβέστες μετά ανάβει ξανά λόγω των ανέμων. Είναι δύσκολο να πούμε ότι θα περιοριστεί η φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το Νοσοκομείο Παίδων έχει εκκενωθεί και τα 36 παιδιά που νοσηλεύονταν σε αυτό, μεταφέρθηκαν στα αντίστοιχα νοσοκομεία «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία». Εκκενώθηκε επίσης και το 19μελες προσωπικό που βρισκόταν στο νοσοκομείο.


Η φωτιά έχει φτάσει πολύ κοντά στο νοσοκομείο, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία:

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ