Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Απίστευτο: Άνδρας ήθελε να μηνύσει «σκυλιά» γιατί... κακοποιούν σεξουαλικά γυναίκες


Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το περιστατικό που ήρθαν αντιμέτωποι Αστυνομικοί της Κορίνθου, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε στο Τμήμα και σε έξαλλη κατάσταση, ήθελε να κάνει μήνυση σε σκυλιά!
Οι Αστυνομικοί κατάλαβαν από την αρχή, ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και με ευαισθησία προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Μάλιστα είχε γράψει σε ένα χαρτί, το οποίο παρέδωσε ότι αδέσποτα σκυλιά πάνε τη νύχτα σε σπίτια που ζούνε γυναίκες μόνες τους και τις κακοποιούν σεξουαλικά. Από όσα έγραφε, σκυλιά ονομάτιζε τους άνδρες που δουλεύουν delivery και βλέπει να μπαινοβγαίνουν σε σπίτια για να παραδώσουν παραγγελίες. Φυσικά και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα όσα υποστήριξε και πρόκειται για ιστορία της φαντασίας του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο άνδρας απασχολεί τις Αρχές, αφού έχει δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα όπως σε μία γυναίκα με την οποία έχει ερωτική μανία και κάθε βράδυ κάθεται έξω από το σπίτι της και της χτυπάει ασταμάτητα το κουδούνι για να του ανοίξει. Αυτό επαναλαμβάνεται αρκετό διάστημα και η γυναίκα έχει αποσυνδέσει το κουδούνι ώστε να βρει ηρεμία.

Ο άνδρας που συνήθως το πρωί κοιμάται και το βράδυ κυκλοφορεί στην περιοχή, έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα της περιοχής.

πηγή

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ