Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών - Σουνίου. Διακοπή κυκλοφορίας


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα.
Το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ δύο οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου περίπου στην Αγία Μαρίνα πριν τις «τρύπες του Καραμανλή».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής όπου προχώρησε σε απεγκλωβισμούς. Επίσης, έχουν πάει στο σημείο Αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Λόγω του τροχαίου υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις και η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και υπάρχουν καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αθηνών - Σουνίου πριν από τις σήραγγες Καραμανλή, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 2 ημέρες