Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Τροχαίο στην Αθηνών - Σουνίου: Άμορφη μάζα το ένα αυτοκίνητο. Σοβαρά ο οδηγός


Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο οδηγός από το τζιπ του που ενεπλάκη σε τροχαίο και συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες με διερχόμενο όχημα στην Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο με τα δύο αυτοκίνητα έγινε το πρωί της Δευτέρας (20.3.2023) στην παραλιακή Σουνίου στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός, ενώ η συνοδηγός έχει πιο ελαφρά τραύματα.

Εντύπωση προκαλεί η εικόνα που μετέδωσε η ΕΡΤ, καθώς το αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην ΕΡΤ λέγοντας: «Η γυναίκα οδηγός πρέπει να έσπασε το χέρι της, ο άλλος οδηγός πρέπει να είναι σοβαρά. Έκανε 1,5 ώρα η Τροχαία να τον απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο». Ο ίδιος τόνισε πως έχει δει τουλάχιστον 300 τρακαρίσματα στο συγκεκριμένο σημείο.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 2 ημέρες