Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor Spoiler: Βόμβα! Δύο παίκτες αποβάλλονται. Κλειδωμένο!


Μια είδηση βόμβα μας αποκάλυψε το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, καθώς δύο άνδρες αποτελούν (προς το παρόν) παρελθόν από το Survivor All Star!
Ηλίας και Τάκης, Τάκης και Ηλίας είχαν ακόμα ένα σκληρό τσακωμό με αποτέλεσμα η παραγωγή να πάρει την απόφαση να τους αποβάλει!

Τουλάχιστον από το αγώνισμα της Πέμπτης (23/03), εκεί όπου Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για έπαθλο φαγητού. Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας δεν θα πάρει μέρος.

Μένει να φανεί αν η απόφαση της παραγωγής είναι πιο σκληρή ακόμα και αποβάλλει οριστικά τους δύο παίκτες, ειδικά τον Τάκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά του, όχι μόνο φέτος, αλλά και στο περσινό Survivor!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 2 ημέρες