Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εκλογικό θρίλερ στη Χειμάρρα: Πέρασε μπροστά ο Μπελέρης. Ένταση στην καταμέτρηση και καταγγελίες από την ομογένεια


Προηγείται για το δήμο Χειμάρρας ο ομογενής υποψήφιος Φρέντι Μπελέρης με 51% έναντι 49% του υποψήφιου του Σοσιαλιστικού Κόμματος Γκιόργκι Γκόρο και με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων να βρίσκεται στο 85%.
Νωρίτερα σήμερα, ο νυν δήμαρχος Χειμάρρας προηγούταν με λίγες εκατοντάδες ψήφους του Έλληνα υποψηφίου, ωστόσο, αυτό έχει ανατραπεί, με τον κ. Μπελέρη να είναι πλέον μπροστά με 24 ψήφους και να αγγίζει τη νίκη στις εκλογές.

Ομογενείς μας, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από εκλογικά κέντρα, πανηγυρίζουν για αυτή την «προσπέραση», που μπορεί να δώσει τη νίκη στον Φρέντι Μπελέρη.

Η καταμέτρηση των ψήφων έχει ολοκληρωθεί στα 35 από τα 36 εκλογικά κέντρα της Χειμάρρας. Μόνο αυτό στο Κουντέσι απομένει, με την αγωνία να κορυφώνεται. 

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, «έχει παρακωλυθεί η διαδικασία της καταμέτρησης διότι η νίκη του συνδυασμού του κ. Μπελέρη ήταν εμφανής καθώς τα κουτιά που δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα είναι αυτά που παραδοσιακά ψηφίζουν τον ίδιο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την παύση της διαδικασίας, είναι μία περίπτωση τραμπουκισμού. Εμείς είμαστε εδώ για να ζητήσουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Ο Φρέντι Μπελέρης παραμένει σε φυλακή στα Τίρανα, όπου οδηγήθηκε μετά από προσχηματική σύλληψη και απόφαση του εισαγγελέα του Αυλώνα, ωστόσο, ο συνδυασμός του δείχνει έτοιμος για την επικράτηση στη Χιμάρα.

Μήνυμα Μπελέρη από τη φυλακή

«Τώρα είναι η ώρα!! Σας χρειάζομαι όλους δίπλα μου!! Κανείς να μην λείψει από τις κάλπες στις 14 Μαϊου!! Όλοι είμαστε ΕΝΑ και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη, την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας!! Όλοι μαζί για την αλλαγή!! Για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας!!».

Το μήνυμα αυτό έστειλε μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές το βράδυ της Πέμπτης και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνας, δύο μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές.

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ