Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Το χρονικό της τραγωδίας με θύμα την άτυχη 50χρονη που την κατασπάραξαν τα 3 σκυλιά


Μητέρα, ελεύθερη επαγγελματίας και εθελόντρια ήταν η άτυχη 50χρονη που έχασε τη ζωή της μετά από τη σοκαριστική επίθεση τριών σκυλιών στη Νεοχωρούδα, του Δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.
Η 50χρονη που την κατασπάραξαν τα τρία σκυλιά, καταγόταν από την Ημαθία, αλλά ζούσε στην περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη για πάνω από δύο δεκαετίες, ενώ διατηρούσε βιβλιοπωλείο στο Ωραιόκαστρο.

Τα τελευταία χρόνια η άτυχη γυναίκα εργαζόταν και ήταν μέτοχος σε βιομηχανία κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων.

Τα τρία σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν την 50χρονη περίπου στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου.

Τα σκυλιά φέρεται να ανήκουν σε 37χρονο γείτονα της 50χρονης, ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛΑΣ. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την τραυμάτισαν σε όλο της το σώμα. Στο σημείο εκλήθη το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια θα οδηγηθεί σήμερα (11/12) ενώπιον του εισαγγελέα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν μέχρι θανάτου την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αρκαδία: Έφυγε για τη δουλειά της και εξαφανίστηκε


Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Αντώνης Τσολναράς στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, από το περιβάλλον της γυναίκας σημειώνουν ότι, η ίδια, δέχτηκε τη φονική επίθεση από τα τρία τσοπανόσκυλα το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) όταν βγήκε, για μερικά λεπτά μόνο στην αυλή του σπιτιού της για να πετάξει κάτι κλαδιά.

«Δεν είχα ενημέρωση ότι τα σκυλιά είχαν ξεφύγει στο παρελθόν»

Στην εκπομπή μίλησε και ο Χρήστος Σαλαμούρτσης, πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας για το φρικιαστικό περιστατικό. «Την Κυριακή το μεσημέρι δέχτηκα τηλεφώνημα από τον γείτονα που με ενημέρωσε ότι ήταν εκεί το ασθενοφόρο», είπε. Σε σχέση με το εάν τα σκυλιά ήταν ελεγχόμενα, ο ίδιος σημείωσε ότι, «η μονοκατοικία είναι παλιά, με παλιά περίφραξη παλιό σπίτι. Η εικόνα που έχω πρόσφατα είναι που είχα αλλάξει λάμπες του δημοτικού φωτισμού και μού γάβγιζαν τα σκυλιά, αλλά ήταν μέσα από την περίφραξη. Δεν έχω ενημέρωση ότι, τα τρία σκυλιά είχαν ξεφύγει στο παρελθόν».

Πώς σημειώθηκε η επίθεση στην 50χρονη


Η άτυχη γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής έκανε δουλειές στον κήπο της. Τα σκυλιά διέφυγαν ξαφνικά από την επίβλεψη του 37χρονου ιδιοκτήτη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, διέσχισαν τουλάχιστον 300 μέτρα, μπήκαν εντός της αυλής της γυναίκας και της επιτέθηκαν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υπήρχε κάποιος που τη βοηθούσε με τις δουλειές της αυλής, ωστόσο τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν πίσω από τον φράχτη και δεν αντιλήφθηκε την επίθεση στην άτυχη μητέρα, λόγω προβλημάτων ακοής. Τα δύο παιδιά του θύματος, 17 και 18 χρονών βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι, άκουσαν τις φωνές της αλλά, όταν βγήκαν έξω, ήταν ήδη αργά. Η 50χρονη είχε ήδη φύγει από τη ζωή, όταν στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ και οι άνδρες της αστυνομίας.

Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω τον σύζυγο και τα δυο παιδιά που είχαν αποκτήσει. Το ένα πηγαίνει στην Γ΄ Λυκείου, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της, σπουδάζει δημοσιογραφία. Ενδεικτική της προσφοράς και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης, λίγη ώρα πριν δεχτεί τη φονική επίθεση από τα σκυλιά.

«Τη ψυχή σου την ακούς; Τής κάνεις τα χατίρια; Ή προσπαθείς να την πείσεις ότι κάνει λάθος όταν εξανίσταται; Ότι πρέπει να μείνει κι ας ουρλιάζει να την κάνει τρέχοντας; Δεν παραμυθιάζεται η ψυχή. Μην την υποτιμάς… Είναι η καθαρή σου αλήθεια. Άκουσέ την!».

πληροφορίες από: ερτ, newsit, open, mega

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ