Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σπάτα: Άνδρας και γυναίκα θύματα μετωπικής σύγκρουσης. Πώς έγινε το δυστύχημα (βίντεο)


Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην επαρχιακή οδό Σπάτων-Αρτέμιδας, 300 μέτρα μακριά από την πύλη του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.
Η σύγκρουση ήταν μετωπική με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, να χάσουν τη ζωή τους. Τα θύματα του τροχαίου ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο λίγο μετά το συμβάν.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, έσκασε το λάστιχο ενός αυτοκινήτου που κινούνταν προς Σπάτα με αποτέλεσμα να καβαλήσει το διάζωμα και να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν στο άλλο ρεύμα.

Ήταν περίπου στις 08:00 το πρωί όταν στη λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδας, στο ύψος της βόρειας πύλης του αεροδρομίου, όταν σημειώθηκε το τροχαίο με τους δυο νεκρούς.

Η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων ήταν μετωπική και από τις εικόνες που «ανέβηκαν» στο Facebook από τον δημοτικό σύμβουλο Σπάτων Αρτέμιδος, Παναγιώτη Λάμπρου, ήταν σφοδρότατη.

Τα δυο αυτοκίνητα έγιναν άμορφη μάζα σιδερικών και οι οδηγοί τους, μια 52χρονη γυναίκα και ένας νεαρός άνδρας περίπου 25 ετών, σκοτώθηκαν ακαριαία. Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τα θύματα από τα σμπαραλιασμένα αυτοκίνητα.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός από την Αστυνομία, ενώ μόλις ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες θα δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ