Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor 2024 Spoiler 14/12: Απόφαση σοκ για τις ψηφοφορίες


Εδώ και καιρό σας είχαμε προϊδεάσει για την απόλυτη ανατροπή που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε σχέση με τις ψηφοφορίες για τις αποχωρήσεις παικτών στο νέο Survivor.
Ο Τούρκος μεγιστάνας φέρεται πλέον αποφασισμένος, μάλιστα έχει ήδη ενημερώσει και τον ΣΚΑΪ γι’ αυτή του την επιλογή, να καταργήσει τις ψηφοφορίες με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Αυτό σημαίνει ότι οι αποχωρήσεις των παικτών θα πραγματοποιούνται με καθαρά εσωτερική διαδικασία, κοινώς μέσα από μια νέα ψηφοφορία που θα προκύπτει από τους συμμετέχοντες παίκτες, οι οποίοι αφού πρώτα ψηφίζουν τους υποψηφίους προς αποχώρηση, στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και πιθανότατα σε LIVE επεισόδιο, ώστε να αποφεύγονται τυχόν παρερμηνείες, θα ψηφίζουν τον παίκτη ή την παίκτρια που επιθυμούν να αποχωρήσει.

ΟΜΩΣ…

Η απόφαση αυτή του Ατζούν έχει ήδη προκαλέσει σοβαρότατες αντιδράσεις στον ΣΚΑΪ, καθώς εκτιμούν τα στελέχη του καναλιού πως με τη ματαίωση των ψηφοφοριών συμμετοχής του τηλεοπτικού κοινού, χάνεται ένα κίνητρο που θα προσέφερε επιπλέον τηλεθέαση στο ριάλιτι επιβίωσης.

Θυμίζουμε, ότι τα επεισόδια που διεξάγονται οι ψηφοφορίες προσφέρουν σταθερά τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης και επιπλέον αφαιρείται με τα νέα δεδομένα η δυνατότητα στο κοινό να καθορίζει τις εξελίξεις, αφού μέσω της ψηφοφορίας αποχώρησης από παίκτες για παίκτες, τίθεται κίνδυνος απώλειας κεκτημένων, σε μια περίοδο που ο ΣΚΑΪ ποντάρει τα πάντα στο Survivor, για να μπορέσει να σώσει ό,τι σώζεται στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Σε αυτή τη φάση, πάντως, ο Ατζούν δείχνει να μη το συζητά καν, όμως οι πιέσεις εντείνονται και οι οριστικές αποφάσεις, για το αν θα συμμετέχει το τηλεοπτικό κοινό στις ψηφοφορίες αποχώρησης ή όχι, θα ληφθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: dokari

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ