Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor spoiler αποχώρηση 24/1: Αυτά είναι τα 2 ζευγάρια της μονομαχίας. Ποια θα αποχωρήσει:


Απόψε στο trailer του νέου επεισοδίου οι μάσκες πέφτουν και οι πραγματικοί χαρακτήρες βγαίνουν στην φόρα.
Ο Χρήστος Βολικάκης θα προκαλέσει αναστάτωση με αφορμή την αποκάλυψη που θα κάνει ο Αλέξης Παππάς μπροστά στον Γιώργο Λιανό και στους υπόλοιπους παίκτες μπλε και κόκκινης ομάδας.

«Στην προσπάθεια ενός συμπαίκτη μου να μου επικοινωνήσει διάφορα πράγματα, μεταξύ άλλων είπε "θα τα πούμε έξω", σε κάποιον άλλον παίκτη είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο, δεν θέλω να αναφέρω όνομα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ναι θα βγω εγώ να το πω γιατί κι εδώ ακόμα είσαι ψεύτης. Εχθές ήρθε κοντά μου με έβρισε με είπε καραγκιοζάκο, μου φώναξε, ήμασταν off camera με το που άναψε ο cameraman πίσω την κάμερα βλέπω έναν Αλέξη να λέει "με απειλείς;" και λέω "τι έγινε τώρα"; Ο Κύριος Αλέξης Παππάς είπε "να δεις σε μία εβδομάδα πως εγώ τον κύριο Λαμάι θα τον βγάλω τραμπούκο, μισογύνη"».

Στην συνέχεια θα ξεσκεπάσει και την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία θα βάλει τα κλάματα: «Μια άλλη παίκτρια, την οποία την είχα σε μεγάλη εκτίμηση άκουσα έξω από το συμβούλιο να λέει "αφήστε την να εκτεθεί, έχει εκτεθεί ήδη με τον πανηγυρισμό που έκανε! Ο πανηγυρισμός που έκανε ήτανε "άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει"».

Απόψε θα δούμε και τον αγώνα της αποχώρησης έναν αγώνα στον οποίο Όλγα, Δώρα, Χρύσα και Κρίστη θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ποια είναι τα 2 ζευγάρια που μονομαχήσουν;

H Δώρα με τα καλύτερα στατιστικά θα μονομαχήσει με τη Χρύσα που έχει τα χειρότερα ενώ η δεύτερη μονομαχία θα κριθεί ανάμεσα στην Όλγα και την Κρίστη.

Οι δύο χαμένες θα παίξουν μεταξύ τους για την παραμονή τους στο Survivor.

Η εκτίμηση είναι οτι η Χρύσα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • RASFF: Σοβαρός κίνδυνος από μπαχαρικό - Η Δανία ενημέρωσε, μέσω του Ευρωπαϊκού συστήματος ανταλλαγής πληροφοριών για επικίνδυνα τρόφιμα (RASFF) 26 χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα, για σ...
    Πριν από 37 δευτερόλεπτα
  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 4 ημέρες