Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor 12/2: Κόλαφος ο Τζέιμς για Δαλάκα και Ασημίνα στο συμβούλιο (βίντεο)


Η 6η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε αρκετά ανατρεπτικά καθώς μια έκπληξη περίμενε και τις δυο ομάδες! Οι νέοι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους, επιτέλους, στον Άγιο Δομίνικο με τον Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με την προσθήκη τους στους Μπλε.

Οι ισορροπίες πλέον άλλαξαν, πράγμα ολοφάνερο, αφού την πρώτη νίκη της εβδομάδας στις ασυλίες την κέρδισαν οι Μαχητές με τους δυο νέους αλλά ταυτόχρονα παλιούς παίκτες να παίρνουν τον τελευταίο πόντο στο flag race! Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τους Κόκκινους η Ζωή Ασουμανάκη, όπως πολύ σωστά είχαν προβλέψει οι Μπλε την προηγούμενη εβδομάδα και τα προβλήματα τώρα ξεκινούν στους Διάσημους.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε να δημιουργούνται κλίκες στους Κόκκινους που θα ταράξουν σίγουρα τα μέχρι στιγμής ήρεμα νερά στην καλύβα τους. Από την άλλη οι Μπλε φαίνονται άκρως ανανεωμένοι με τον Τζέιμς να έχει όρεξη για παιχνιδάκια! Απόψε ο νέος Μαχητής θα στήσει στον τοίχο την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τις δυο πιο δυνατές παίκτριες των Κόκκινων, αναφέροντας πως τόσο καιρό ήταν χαλαρές επειδή δεν είχαν ανταγωνισμό ενώ τώρα με την εμφάνιση της Σταυρούλας φοβούνται!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα