Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor spoiler: Γυρίζει πίσω άρον άρον. Ο παίκτης που θα μπει στην θέση του


Σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του Survivor και όπως παρακολουθήσαμε στο trailer, στην παραλία θα εμφανιστούν δύο νέοι παίκτες. Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δεν είναι, όμως, οι μόνοι που θα μπουν αυτή την εβδομάδα στο παιχνίδι. Πριν από λίγες ημέρες έκαναν δηλώσεις η Έλενα Αμανατίδου, ο Θανάσης Τουρκογεώργος και ο Κώστας Βουγιουκλάκης σχετικά με την δική τους συμμετοχή, λίγο πριν αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης που γυρίζει πίσω την τελευταία στιγμή και ποιος μπαίνει στη θέση του στο Survivor

Έχουμε, μάλιστα, πληροφορίες για την ομάδα που θα μπουν οι τρεις τους, ωστόσο φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ένα μικρό πρόβλημα. Οι δύο πρώτοι θα βρεθούν στους Κόκκινους, για να ενισχύσουν την ομάδα, εφόσον στους μπλε θα βρίσκονται πλέον οι δύο "παλαίμαχοι" Τζέιμς και Σταυρούλα. Ο τρίτος, Κώστας, θα έμπαινε στους μαχητές.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, όμως, μέχρι τώρα, δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με την συμμετοχή του τελευταίου, και την Δευτέρα 12/1 στην θέση του θα εμφανιστεί ένας άλλος παίκτης. Είναι πολύ πιθανό, επίσης, να μην δούμε καθόλου τον Βουγιουκλάκη ούτε στην πορεία του ριάλιτι. Εκείνος που θα εισαχθεί, τελικά, στους μπλε, λοιπόν, είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, γνωστός σε πολλούς και ως El Mago. Διαθέτει έναν "μεγάλο" λογαριασμό στο Tik Tok και πολλοί τον έχουν μάθει μέσα από αυτό.

Εάν αλλάξει κάτι, παρόλα αυτά, εδώ είμαστε για να σας ενημερώσουμε!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ